Εταιρεία

Η Arctos ιδρύθηκε το 2017 από μηχανικούς με πολυετή πείρα στην τεχνική υποστήριξη και διάθεση στην ελληνική αγορά συστημάτων και οργάνων οπτικών ινών καθώς και συστημάτων υποστήριξης τηλεπικοινωνιών.

Εξειδικεύεται στην επισκευή, συντήρηση και υποστήριξη οργάνων, μηχανήματων και μετρητικού εξοπλισμού που σχετίζονται με τον τομέα των οπτικών ινών.

Με άξονα την υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, η εταιρία δραστηριοποιείται στην πώληση οργάνων συγκόλλησης οπτικών ινών, μετρητικού εξοπλισμού και συστημάτων υποστήριξης τηλεπικοινωνίων.

Με σημαντικότερο πλεονέκτημά της την μεγάλη εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών της και βασική προτεραιότητά την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η εταιρία προσφέρει άμεση, συνεπή και αξιόπιστη εξυπηρέτησή στους πελάτες της, στοιχεία που εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια και με σημαντικό όφελος συνεργασία.

Κέντρο επισκευών

Προσφέρουμε επισκευές, διάγνωση μηχανημάτων συγκόλλησης οπτικών ινών (fusion splicer), οπτικών ανακλασήμετρων (OTDRs), OLTS και πολλών άλλων οργάνων δοκιμών και μετρήσεων.

Οι μηχανικοί του κέντρου μας κατέχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά των κατασκευαστών και συμμετέχουν συνεχώς σε σεμινάρια και επανεκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το προσωπικό μας θα εντοπίσει την δυσλειτουργία του οργάνου, θα διαγνώσει την βασική αιτία του προβλήματος, θα πραγματοποιήσει ενδελεχή έλεγχο, θα σας κάνει μια προσφορά και αφού την αποδεχτείτε θα προχωρήσουμε στην επισκευή.

Μετά την επισκευή θα καθαρίσουμε και θα δοκιμάσουμε διεξοδικά τον εξοπλισμό σας και θα σας τον επιστρέψουμε σε άριστη κατάσταση.

Διαθέτουμε ένα πλήρες απόθεμα ηλεκτροδίων, λεπίδων cleaver, καθρεπτών, heater, CCD, μπαταριών και άλλων ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα μηχανημάτων τόσο σύγχρονων όσο και παλαιότερων.

Η τηλεφωνική υποστήριξη διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας, παρέχοντάς σας την δυνατότητα να συζητήσετε δυσκολίες και τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται απευθείας με τους μηχανικούς μας.

Η ομάδα της ARCTOS αποτελείται από επαγγελματίες και δραστήριους ανθρώπους με υψηλή γνώση του εξοπλισμού και εμπειρία στον χώρο αυτό για πάνω από 25 χρόνια.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των οπτικών ινών ώστε να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, βασισμένες στα πλέον σύγχρονα προϊόντα και με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη,  συνάπτοντας νέες συνεργασίες που διευρύνουν τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη παροχή λύσεων στον τομέα των οπτικών ινών και τηλεπικοινωνίων, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.